Contact gipadmin

HELYISÉGBÉRLÉS

A Park bejáratánál elhelyezkedő Szolgáltató Központ épületegyüttese 2010. június elején megkapta használatba vételi engedélyét, így hivatalosan is megnyitotta kapuit leendő bérlőink előtt, mely projekt a Közép-Magyarországi Regionális Operatív Program kereteink belül 472.193.081,- Ft-os vissza nem térítendő támogatásban részesült. Parkunk 2010-ben átadott Szolgáltató Központja irodáknak, tárgyalóknak, rendezvénytermeknek, raktáraknak és műhelyeknek adnak otthont. A korszerű bérelhető helyiségek telekvásárlóinkat jelentős kiadásoktól mentesítik, hiszen saját maguknak nem kell fenntartaniuk, hanem rugalmas feltételek mellett kibérelhetik ezeket akár egy tárgyalás megtartására, vagy nagyobb szállítmányok raktározására.

Központi épületünk nem csak a Park adminisztrációs és szolgáltató központja, hanem közösségi funkcióival és vendégek fogadására is alkalmas helyiségekkel, parkolóval és felszereltséggel, közös találkozási pontunk is egyben.

Irodák

Valamennyi vállalkozásunknak ideális az a 19 db, flexibilisen kialakított bérelhető iroda, amelyek a XXI. századi igényekhez igazított telekommunikációs kapcsolódási pontokkal, klimatizált környezettel, teakonyhás kiegészítő helyiséggel állnak a betelepülő cégek rendelkezésére.

Tárgyalók és rendezvénytermek

A Park központi épületében több tárgyalót és rendezvénytermet is kialakítottunk, melyek rövid időre - óradíjas elszámolás keretében - is kibérelhetők. Céljuk, hogy korszerű infrastruktúrával és eszközökkel felszerelt, esztétikus helyszínt biztosítsanak a betelepült vállalkozások számára vevőikkel, szállítóikkal vagy más partnerekkel lefolytatandó tárgyalások, megbeszélések számára.

Műhelyek

A Szolgáltató Központ több mint ezer négyzetméteres üzemcsarnokában, 13 db - egységenként 80 m2-es, közel 4 és 6 m belmagasságú, egyedi mérőórákkal felszerelt műhelyek bérelhetők, amelyekben irodaként is hasznosítható galériaépítési lehetőséget is kínálunk.

Raktár

1046 m2-es raktárcsarnokunkban akár 250-300 m2 alapterületű raktárrészek kialakítására is lehetőség van. A 6,5 méteres belmagasság, és az 5t/m2 teherbírású padlószerkezet biztosítja a megfelelő színvonalat.

 

 

Letölthető alaprajzok: Telepítési vázrajz

Szolgáltató Központ fszt.-i alaprajz
  Szolgáltató Központ emeleti alaprajz
  Raktárépület alaprajz

Bérleti díjak

Nettó 1 200,- Ft/m2-től 1 450,- Ft/m2-ig havonta, függően a bérlemény rendeltetésétől, a bérleti időszak hosszától és az alapterület nagyságától.

 

Üzemeltetési költségek:

Irodák, tárgyalók: 330,- Ft/m2/hó + Áfa

Raktárak és Műhelyek: 225,- Ft/m2/hó + Áfa

 


Contact author