Contact gipadmin

Ön dönti el, hogy mit és hogyan. Mi minden mást biztosítunk.

A Gödöllői Üzleti Parkban**** véghezvitt fejlesztések révén kiépült, korszerű üzleti környezetben működnek vállalkozásaink. Átfogó szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön igényei szerint a lehető legnagyobb terhet vegyük le a válláról és megteremtsük cégének a hosszú távú stabil működés és a fejlődés lehetőségét. Parkunkban a legfontosabbakra koncentrálhat, mi biztosítjuk hozzá a modern üzleti működés feltételeit.

Állandó szolgáltatásaink:

24 órás biztonsági és portaszolgálatot üzemeltetünk a Park és a Szolgáltató Központ vagyonbiztonsági feladatainak ellátására, az úthálózat, a parkolók, illetve a közös területek gondozását is egész évben biztosítjuk. Működésünkben maximálisan szem előtt tartjuk a környezeti értékek megóvását, így a Parkba betelepülő cégek részére biztosítjuk többek között a tűz- és vagyonbiztonsági távfelügyeleti rendszerhez történő rácsatlakozás lehetőségét, a szelektíven gyűjtött hulladék leadását a Szolgáltató Központ e célra kialakított helyiségében.

Térítésmentes szolgáltatásaink:

Telekvásárlóinkat, helyiségbérlőinket - igény esetén - olyan tapasztalt pályázatíró szakemberekhez irányítjuk, akikkel több éves eredményes együttműködést tudhatunk magunk mögött. Aki írt már uniós vagy közbeszerzési pályázatot, az tudja, mekkora terhet vesz le a válláról egy ilyen profi pályázatíró csapat.

Továbbá, a betelepülői létszám növekedésétől függően tervezzük: ATM automata, büfé, postafiókok, nyomtatvány/papír-írószer üzlet telepítését is.

Több éve épülő partnerhálózatunk minden betelepülőnk előtt nyitva áll. Vállalkozásaink valamennyi felmerülő üzletviteli egyszeri vagy hosszú távú igényükre nálunk megfelelő szakembert találnak. Fölösleges utazás, keresés és időpazarlás nélkül.

Térítéses szolgáltatások:

Parkunk munkavédelmi és egyéb speciális oktatási, korszerű képzési programokat indít. Szolgáltató Központunkban kulcsrakész irodák, tárgyalók és előadóterem bérelhetők, továbbá műhelyeket, illetve raktárakat is ki tudunk adni akár rövid időre is. Logisztikai és anyagmozgatási feladatokra mindenki számára igénybe vehető, 1.500 kg teherbírású, STILL RX50-15 típusú elektromos homlokvillás targoncát, illetve egy multifunkciós, Multicar M 26.7 A „Profiline" típusú kommunális  kisjárművet biztosítunk természetesen hozzáértő személyzettel.

További tervezett térítéses szolgáltatások:

Szolgáltató Központunkba olyan cégek betelepítését is tervezzük, amelyek a Park betelepülő cégeinek teljes körű kiszolgálását végezhetik.

  • Könyvelő és adótanácsadó iroda
  • Könyvvizsgáló
  • Tervező mérnök iroda
  • PR-, marketing iroda
  • Oktatási szolgáltató
  • Informatikai szolgáltató
  • Nyomdai és grafikai szolgáltató
  • Jogi tanácsadó
  • HR tanácsadó
  • Üzemorvosi rendelő

 

Letölthető dokumentumok telekvásárlók részére

A Park Működési Szabályzata

Letölthető dokumentumok bérlők részér

A Szolgáltató Központ házirendje


Contact author